Etsimme myyjiä kotimaiselle ja kansainvälisille pelikentille

Hei kv-osaaja! Onko toiveissasi työllistyä kansainvälistä

myyntiä tekevään teknologiayritykseen? Hae MaNiTekille ja olet yhden askeleen
lähempänä urahaaveitasi.

MaNiTek on kone- ja automaatioteollisuuden innovaatiotalo. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita kone- ja automaatioteollisuuden kappaletavararatkaisuja Suomeen, Venäjälle ja Baltiaan. Ulkomaan vienti muodostaa melkein 70 % liikevaihdostamme – lienee siis sanomattakin selvää, että elämme viennistä! Haluamme kasvattaa asemaamme kyseisillä markkinoilla entisestään, sekä vallata uusia markkina-alueita Euroopasta. 


Etsimme Kuopion 10 hengen tiimiimme tavoiteorientoitunutta myyjää Euroopan vientiin ja Suomen markkinaan.

Myyjänä työtehtäviisi kuuluu:

- Myynti ja markkinointi
- Uusasiakashankinta vastuumarkkinassasi
- Asiakasrekisterin ja -suhteiden ylläpito
- Messut ja verkostointi
- Seuranta myytyjen projektien läpiviennistä

Olemme projektibisneksessä. Toimintamme on hyvin projektiluontaista, joten myyntityön lisäksi tarvitset vahvaa projektijohtamisen taitoa ja kykyä työskennellä tiimissä. Myynti tekee vahvaa yhteistyötä talous- ja suunnitteluosaston kanssa sekä huolehtii viestinnästä asiakasrajapinnassa projektin jokaisessa vaiheessa. Olet kasvomme asiakkaisiin päin, luot ja kehität omalla toiminnallasi ja persoonallasi MaNiTekin brändiä.

Meidän mielestämme hyvän myyjän ominaisuuksiin kuuluu avoimuus, kysymisen ja kuuntelemisen taidot, aito auttamisen halu sekä kyky omaksua uusia asioita. Toivomme, että sinulta löytyy kunnianhimoa ja nöyryyttä sopivassa suhteessa. Osaat myös hallita ajankäyttöäsi tehokkaasti itsenäisesti työskennellessä. Tekninen hahmotuskyky, sekä rohkeus nostaa pöydälle ennen näkemättömiä innovaatioita ja ratkaisuja ovat oleellinen osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen ja työkalut myynnissä onnistumiseen. Yhtäältä odotamme innokkaina näkemyksiäsi myynnin kehittämiseen – otamme ilolla vastaan ideoita, joilla voimme tehdä myynnistämme entistäkin timanttisempaa! Toivomme sinulta sitoutumishalukkuutta ja ennen kaikkea tahtoa viedä yhdessä MaNiTekin myynti seuraavalle tasolle.

Jotta onnistuisit tulevassa tehtävässä, sinulla tulisi olla seuraava pohjaosaaminen takataskussa:

- Vähintään alempi korkeakoulututkinto, tekniikan alan insinööri tai vastaava
- Hahmotat linjakokonaisuuksia sekä tunnet kone- ja laiterakentamisen salat
- Sujuva englannin kielen taito
- DWG-pohjaiset layout suunnittelut (esim. AutoCAD, DraftSight tai vastaava)
- Office 365 ympäristö

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@manitek.fi 31.1.2021 mennessä. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.