Haetaan metallityöntekijöitä ja teollista pintakäsittelijää

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta? Haemme metallityöntekijöitä, sekä pintakäsittelijää Kuopion tehtaallemme erinäisiin kone- ja laiterakentamisen tehtäviin.

MaNiTek Oy on kone- ja laitevalmistaja, joka toimittaa projekteja yksittäisitä koneista kokonaisiin tuotantolinjastoihin asti. Pääasiassa toimimme puu- ja vaneriteollisuuden alalla.

Kanssamme pääset osallistumaan monipuolisesti konerakentamisen eri vaiheisiin. Työhön kuuluu uusien, valmistettavien koneiden osavalmistusta, hitsausta, pintakäsittelyä sekä mekaanista kokoonpanotyötä. Odotamme sinulta ennen kaikkea ahkeraa ja reipasta asennetta, sekä motivaatiota kehittyä ja oppia uutta.

Metallityöntekijöiltä edellytetään teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi hitsaustyö MIG/MAG laitteilla on sinulle tuttua. Työ sisältää osavalmistusta, hitsauskokoonpanojen kasaamista, sekä mekaanista kokoonpano- ja asennustyötä.

Pintakäsittelijän työtehtävään vaaditaan maalaustaitoa, pintakäsittelyalan tuntemusta, sekä korkepaineruiskun käyttö- ja ylläpitotaitoa. Työssäsi vastaat valmistettujen osien pintakäsittelystä ja maalaamisesta. Pintakäsittelytyön lisäksi pääset osallistumaan myös osavalmistukseen ja laitteen kokoonpanovaiheeseen.

Aiempi kokemus laiterakennuksesta, sekä hydrauliikan, pneumatiikan tuntemus lasketaan eduksi. Eniten arvostamme kuitenkin asennetta, eli jos olet vastavalmistunut ja kehityshaluinen, niin hae vain rohkeasti!

Kuulostaisiko työ sinulle sopivalta? Mahtavaa! Aloitamme haastattelut hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vapaamuotoisen työhakemuksen voit lähettää sähköpostiin osoitteeseen rekry@manitek.fi

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa Kalle Pylkkänen, kalle@manitek.fi, +358 440 467 926.