Konenäkö

Konenäkösovellukset tarpeesi ja prosessisi mukaan

MaNiTek konenäkösovellukset

Konenäön avulla voidaan automatisoida ja tehostaa prosesseja, joissa esimerkiksi laadunvalvontaa suoritetaan manuaalisesti operaattorin toimesta.

Perussääntönä sovellusta ja sovelluskohdetta mietittäessä voidaan pitää sitä, että jos kohteessa tehdään tällä hetkellä ihmisen toimesta visuaalista tarkastustyötä, niin se on korvattavissa konenäöllä.

Ihmisestä poiketen konenäkö ei väsy, vaan suorittaa prosessia väsymättömästi annettujen parametrien mukaisesti. Ratkaisuillamme voit parantaa tuotteesi laatua, tehostaa prosesseja, vähentää hävikkiä sekä vapauttaa operaattoreita tuottavampaan ja heille sopivampaan työhön.

MaNiVision sovellukset vaneriteollisuuteen

MaNiTekin kamerasovellukset on suunniteltu laadunvalvontaan ja virheiden havaitsemiseen vanerin valmistuksen eri vaiheissa. MaNiVision-kamerasovellukset soveltuvat viilun lajitteluun, ladontalinjoille ja paikkauslinjoihin. Järjestelmä kuvantaa kohteen ja suorittaa sen jälkeen analyysin annettujen parametrien perusteella. Taustavalon avulla voidaan tunnistaa reikiä ja halkeamia, sekä niiden kokoa, muotoa ja sijaintia. Lisäksi viilun pituus, leveys ja poikkileikkaustiedot voidaan mitata luotettavalla tarkkuudella. Pintavalon avulla saadaan tietoa viilussa esiintyvistä oksista, niiden laadusta, koosta ja sijainneista.

MaNiVision-tuoteperheeseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä suoraan myyntiimme manitek@manitek.fi.

Onko sinulla prosessi, jossa ajattelet, että konenäöstä voisi olla hyötyä, muttet ole varma?

Ota yhteyttä

Onko sinulla potentiaalinen kohde, jossa konenäöstä voisi olla hyötyä? Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö. Anna meille tilannekuva mahdollisesta tarpeestasi.

Alkukartoitus

Tutkitaan yhdessä mahdollisuutta konenäön lisäämiselle prosessiisi. Teemme sinulle ehdotelman, sekä tarjouksen tarpeeseesi sopivasta järjestelmäkokonaisuudesta.

Toimitus

Kehitämme, valmistamme, asennamme ja käyttöönotamme järjestelmän avaimet käteen - periaatteella.

Service

Annamme toimittamillemme järjestelmille tukemme järjestelmän elinkaaren ajaksi taataksemme sen suorituskyvyn ja jatkuvan kehityksen pitkällä aikavälillä.

Konenäkösovellukset muihin prosesseihin

Asiantuntemuksemme konenäön saralla antaa meille mahdollisuuden räätälöidä ratkaisuja moniin eri teollisiin käyttötarkoituksiin.

Meiltä löytyy rakennettu testiympäristö, jonka avulla voimme testata, kehittää ja tarvittaessa demonstroida uusia sovelluksia asiakkaillemme.

Jos nykyisessä prosessissanne suoritetaan visuaalista tarkastustyötä, meillä on valmiudet korvata se konenäön avulla. Mikäli tehtaallanne tai tuotantoprosessissanne on haasteita, joihin kaipaatte tehokasta ja luotettavaa ratkaisua, olemme valmiita tarttumaan niihin.