Sahaus- ja työstökoneet

Sahaus- ja reunatyöstöratkaisut pitkällä kokemuksella

MaNiTek työstökoneet

Tarjoamme laadukkaita ja innovatiivisia sahaus- ja työstökoneita erilaisiin tarpeisiin ja tarkoituksiin.

Työstökoneidemme suunnittelussa yhdistyy vankka tekninen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Jokainen kone on tarkkaan harkittu ja räätälöity vastaamaan asiakkaan vaativia tarpeita. Luotettavuus, suorituskyky ja helppokäyttöisyys ovat keskeisiä ominaisuuksia, joita korostamme tuotteissamme.

Uusien koneiden ohella tarjoamme vanhojen koneiden entisöinti-, muutos- ja modernisointia. Autamme sinua tunnistamaan tarpeesi ja tarjoamaan siihen soveltuvaa kustannustehokasta ratkaisua.

MaNiTek trimmisaha

MaNiTekin trimmisaha on suunniteltu vastaamaan modernin vanerintuotannon vaatimuksia. Saha on suunniteltu modulaarisesti, mikä mahdollistaa kustomoinnin ja optimoinnin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi sahausyksikköjen määrää voidaan muuttaa ilman, että sahan rakenne tai toimintaperiaatteet muuttuisivat.

Sahan suunnitteluvaiheessa olemme halunneet panostaa monipuolisuuteen. Samalla toimintaperiaatteella saamme lisättyä sahaamme mm. hakettavan terän ja reunatyöstömahdollisuuden, eli muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan on huomioitu hyvin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, niin selvitetään yhdessä, miten saamme luotua laitteen, joka monipuolistaa ja tehostaa tuotantoanne ja sitä myöten tuottaa teille mahdollisimman paljon lisäarvoa!