Modernisointi

Modernisoimalla vanhat tuotantolaitteet vastaamaan nykypäivän vaatimuksia

Modernisointiratkaisut

Oli kyse sitten laitteiden ohjaustekniikan päivittämisestä, toimintaprosessien tehostamisesta tai tuotanto-olosuhteiden muutoksesta, tarjoamme loppuasiakkaalle kustannustehokkaita ratkaisuja modernisoinnin avulla. Modernisointia voidaan pitää kilpailijana kokonaan uudelle laitteelle ja linjastolle.

Modernisoimalla vanhat tuotantolaitteet ja -linjastot pystyt nostamaan prosessisi suorituskyvyn uudelle tasolle. Kokenut tiimimme analysoi nykyiset laitteistosi, tunnistaa mahdolliset pullonkaulat ja kehittää räätälöityjä modernisointiratkaisuja tarpeidesi mukaan. Olipa kyse sitten automaation integroinnista, ohjelmistopäivityksistä tai tuotantoprosessien virtaviivaistamisesta, tavoitteenamme on parantaa tuottavuutta, optimoida käyttöaikaa ja vähentää kustannuksia.

Modernisoinnilla saat myös hyödynnettyä uusinta teknologiaa ja innovaatioita, jotka ovat olennainen osa nykypäivän teollista ympäristöä. Modernisointipalvelumme perustuvat vankkaan tekniseen osaamiseemme ja pitkäaikaiseen kokemukseemme. Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme täysin heidän tarpeensa ja tavoitteensa. Luotettavana kumppanina tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen modernisointiratkaisun, joka tuo sinulle kestävää kilpailuetua, parantaa tuottavuuttasi ja auttaa saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi.

Linjamodernisoinnit

Alkukartoitus

Kuuntelemme asiakkaan eri tahojen toiveet ja ajatukset siitä, mitä ovat linjaston ongelmakohdat ja mitä koetaan toimivaksi. Lisäksi tarkastelemme itse linjan toimintaa teknisesti ja tuotannollisesti. 

Näiden perusteella teemme lähtötilanne analyysin, sekä toimintaehdotuksen siitä, mitä linjastolle kannattaisi tehdä sen laadun, kapasiteetin, turvallisuuden ym. ominaisuuksien parantamiseksi.

Suunnitteluvaihe

Määritellään linjan tekniset spesifikaatiot, sekä modernisoinnin tavoitteet. Suunnittelemme, listaamme kehityskohteet positioittain, sekä koostamme asiakkaalle tarjouksen, josta käy selkeästi ilmi mitä ollaan tekemässä ja miksi.

Toteutus

Suunnittelemme ja valmistamme modernisointiin tarvittavat uudet koneet, laitteet ja niiden osat. Hankimme vaihdettavat komponentit valmiiksi.

Tämän jälkeen modernisointi toteutetaan sovitun ja suunnitellun aikataulun mukaisesti linjaston tuotantokatkoksen aikaan. Mekaanisten ja sähköisten muutostöiden jälkeen operaattoreille pidetään tarvittavat koulutukset ja varmistetaan, että linja lähtee toimimaan sovitulla tavalla.

Yksittäisten koneiden modernisointi

Lähtötilanne

Lähtökohtana voi olla asiakkaan oma vanha tuotantokone, tai käytettynä markkinoilta hankittu. Määritellään lähtökohdat, mitä koneelta halutaan.

Toteutus

Kun koneen tuotannolliset ja tekniset vaatimukset on määritelty, puramme, suunnittelemme, huollamme, kokoonpanemme ja testaamme modernisoidun laitteen.

Asennus ja jälkihoito

Modernisoitu laite voidaan asentaa esimerkiksi osana uutta tuotantolinjastoa, tai osaksi olemassa olevaa kokonaisuutta.