MaNiTek Oy

Innovatiivisia ratkaisuja

Keitä me olemme?

MaNiTek Oy on innovatiivinen teollisuuden ratkaisutoimittaja. Toimimme Kuopiosta käsin ja toiminta-alueemme kattaa koko maailman. Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä laitteita, tuotantolinjoja sekä kattavia palveluita, jotka parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien tehokkuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin autamme sinua kehittämään omaa toimintaasi tuoreiden ideoiden, toimivien teknisien ratkaisujen ja maaliin vietyjen projektien avulla.

Vahvuutemme piilee innovatiivisissa ratkaisuissa, joilla optimoidaan asiakkaidemme tuotannon tehokkuus ja tuottavuus uudelle tasolle.

Yrityksemme vahvuudet ovat mekaanisessa puunjalostusteollisuudessa ja erityisesti vanerinvalmistuksen eri prosesseissa. Tämän lisäksi meiltä löytyy tietotaitoa muiltakin teollisuudenaloilta. Yhdistelemällä hyviä kokemuksia ja käytäntöjä eri toimialoilta pystymme luomaan asiakkaillemme uniikkeja, toimivia ratkaisuja

Innovatiivinen ote.

Luotettavuus - pidämme sen minkä lupaamme.

Lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.

3D-suunnittelu ja uusin automaatiotekniikka.

Mitä me teemme?

Me MaNiTekilla hallitsemme laitetoimitusprojektit suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon saakka. Toimitamme projekteja avaimet käteen - periaatteella, jolloin otamme kokonaisvastuun projektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Koneenrakennuspuolellamme olemme omavaraisia monissa prosesseissa, mikä mahdollistaa nopean ja joustavan toiminnan. Pystymme tekemään itse osavalmistusta, hitsausta, teollista pintakäsittelyä sekä laitteiden kokoonpanoa. Kokoonpanemme ja koeajamme kaikki laitteet tehtaallamme ennen toimitusta asiakkaalle. Lisäksi meiltä löytyy sähköautomaatio puoli, joka tekee sähkösuunnittelun, keskusvalmistuksen, kenttäasennukset, sekä ohjelmoinnin valmistettaville koneille ja laitteille.

Omavaraisuus ja laaja resurssivalikoima mahdollistaa joustavuuden.

Laitetoimitusten lisäksi tarjoamme teollisuuden kunnossapitoa ja modernisointia. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa asiakkaitamme tunnistamaan tuotantoprosessien heikkoja kohtia, pidentämään laitteiden käyttöikää, parantamaan niiden suorituskykyä sekä optimoimaan tuotantoprosesseja. Tarjoamme mielellämme tietotaitoamme, osaamistamme ja monipuolista resurssivalikoimaamme asiakkaidemme tueksi.

Yhteistyöverkosto

Kansainvälisenä kumppanina ja monipuolisten, laaja-alaisten projektien toteuttajana meillä on pitkäaikainen osaaminen ja kattava verkosto, joka takaa asiakkaillemme mittavia ja menestyksekkäitä projekteja. Yhteistyöverkostomme koostuu useiden alojen asiantuntijoista: meillä on omien resurssiemme tueksi laaja valikoima 3D-suunnittelijoita, koneistuksen asiantuntijoita, ohjelmoijia, hydrauliikka- ja pneumatiikka-asiantuntijoita sekä osatoimittajia.

Tämä yhteistyöverkosto täydentää ja tukee yrityksen omia suunnittelu- ja valmistusresursseja tarpeen mukaan.