Uutiset

Uutiset

 • 22.07.2022 - KP
  Haetaan metallityöntekijöitä ja teollista pintakäsittelijää

  Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta? Haemme metallityöntekijöitä, sekä pintakäsittelijää Kuopion tehtaallemme erinäisiin kone- ja laiterakentamisen tehtäviin.

   

  MaNiTek Oy on kone- ja laitevalmistaja, joka toimittaa projekteja yksittäisitä koneista kokonaisiin tuotantolinjastoihin asti. Pääasiassa toimimme puu- ja vaneriteollisuuden alalla.

  Lue lisää
 • 10.12.2020 - KP
  Myyntiorientoitunut Kone- ja laiterakentamisen insinööri kv-pelikentille

  Onko toiveissasi työllistyä kansainvälistä myyntiä tekevään teknologiayritykseen, jossa pääset näyttämään osaamisesi kone- ja laiterakentamisen saralla? Hae MaNiTekille ja olet yhden askeleen lähempänä urahaaveitasi.

  Lue lisää
 • 16.09.2019
  Hiontalinjalaitteiston toimitus

  MaNiTek on onnistuneesti valmistanut ja toimittanut hiomalinjaston laitteistoa asiakkaalleen Eurooppaan. Toimitus sisälsi nippukuljettimia, pinonpurkulaitteen, arvostelukuljettimen, sekä kolme pinonta-asemaa. Asennus ja laitteiston käyttöönotto suoritettiin elo-syyskuun aikana sovitussa aikataulussa. Linjaston tuotantokapasiteetti ja toimintavarmuus saatiin nopeasti vaaditulle tasolle.

  Lisäksi MaNiTek toimitti erillisenä projektina samaiselle asiakkaalle myös nipunkääntölaitteen.

  Tarkempia yksityiskohtia antaa Mauno Niskanen, +358 400 601 721.

  Lue lisää
 • 03.06.2019
  Kolmen syöttölaitteen toimitus Eurooppaan

  Olemme toimittaneet huhti-toukokuun aikana asiakkaallemme kolme kuumapuristimen syöttölaitetta. Asennukset on hoidettu joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti ja loppuasiakkaat ovat olleet tyytyväisiä toimituksiin.

  Toimitettuihin syöttölaitteisiin on tehty pieniä parannuksia ja päivityksiä aiempiin versioihin verrattuna. Parannukset on tehty pääosin asiakkailta saadun palautteen pohjalta.

  Asiakaspalaute, sekä asiakkailta saadut käyttökokemukset ovat erittäin tärkeässä roolissa tulevien projektien suunnittelun kannalta. Arvostamme suuresti asiakkailta saamaamme palautetta ja toivomme, että sitä annetaan mahdollisimman paljon ja rehellisesti. Paras lopputulos saavutetaan aina saumattomassa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

  Lisätietoja antaa Mauno Niskanen, +358 400 601 721.

  Lue lisää
 • 14.12.2018
  Siirto- ja moderisointi toimitus Metsä Wood Estonia AS

  MaNiTek on ollut kuluvan syksyn aikana vahvasti mukana Metsä Wood Suolahden jatkojalostuslinjojen siirtoprojektissa. Olemme sitoutuneet tiukkaan aikatauluun ja vaativiin linjasiirtoihin. Siirtotöiden yhteydessä uusimme ja modernisoimme saha-, työstö- sekä jatkamislinjastoja.

  Projekti on edennyt hyvässä yhteishengessä asiakkaan kanssa. MaNiTek on pysynyt suunnitellussa aikataulussa ja työt on tehty työturvallisuus huomioiden varmalla otteella.

  Lisätietoa antaa Mauno Niskanen, +358 400 601 721.

  Lue lisää
 • 01.08.2018
  Toimitus Euroopan johtavalle vanerinvalmistajalle

  MaNiTek:in toimituksen myötä tuotantolinjan tehokkuus saadaan nostettua kokonaan uudelle tasolle.

  Lisätietoa antaa Mauno Niskanen 0400601721

  Lue lisää
 • 31.01.2018
  Tuotantolinjojen uusiminen tuottaa tulosta.

  Olemme tehneet ja teemme tulevana kesänä uusia toimtuksia asiakaillemme koti- ja ulkomaille.

  Lue lisää

Yrityksemme arvot

1. Innovatiivinen ote
2. Luotettavuus, pidämme sen minkä lupaamme
3. Lisäarvon tuottaminen asiakkaalle
4. 3D-suunnittelu ja uusin automaatiotekniikka

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tekstiiestitse
Sähköpostitse