Uutiset

Uutiset

 • 10.12.2020 - KP
  Myyntiorientoitunut Kone- ja laiterakentamisen insinööri kv-pelikentille
  Onko toiveissasi työllistyä kansainvälistä myyntiä tekevään teknologiayritykseen, jossa pääset näyttämään osaamisesi kone- ja laiterakentamisen saralla? Hae MaNiTekille ja olet yhden askeleen lähempänä urahaaveitasi.

  Manitek on kone- ja automaatioteollisuuden innovaatiotalo. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita kone- ja automaatioteollisuuden kappaletavararatkaisuja Suomeen, Venäjälle ja Baltiaan. Ulkomaan vienti muodostaa melkein 90 % liikevaihdostamme – lienee siis sanomattakin selvää, että elämme viennistä! Haluamme kasvattaa asemaamme kyseisillä markkinoilla entisestään sekä vallata uusia markkina-alueita Euroopasta.

  Etsimme Kuopion 10 hengen tiimiimme tavoiteorientoitunutta myyjää Euroopan vientiin ja Suomen markkinaan. Myyjänä työtehtäviisi kuuluu:
  • Myynti ja markkinointi
  • Uusasiakashankinta vastuumarkkinassasi
  • Asiakasrekisterin ja -suhteiden ylläpito
  • Messut ja verkostointi
  • Seuranta myytyjen projektien läpiviennistä

  Olemme projektibisneksessä. Toimintamme on hyvin projektiluontaista, joten myyntityön lisäksi tarvitset vahvaa projektijohtamisen taitoa ja kykyä työskennellä tiimissä. Myynti tekee vahvaa yhteistyötä talous- ja suunnitteluosaston kanssa, sekä huolehtii viestinnästä asiakasrajapinnassa projektin jokaisessa vaiheessa. Olet kasvomme asiakkaisiin päin, luot ja kehität omalla toiminnallasi ja persoonallasi MaNiTekin brändiä.

  Meidän mielestämme hyvän myyjän ominaisuuksiin kuuluu avoimuus, kysymisen ja kuuntelemisen taidot, aito auttamisen halu sekä kyky omaksua uusia asioita. Toivomme, että sinulta löytyy kunnianhimoa ja nöyryyttä sopivassa suhteessa. Osaat myös hallita ajankäyttöäsi tehokkaasti itsenäisesti työskennellessä. Tekninen hahmotuskyky, sekä rohkeus nostaa pöydälle ennen näkemättömiä innovaatioita ja ratkaisuja ovat oleellinen osa työtäsi. Sähköautomaatio-osaamisesta on hyötyä työssäsi.Tarjoamme sinulle tiimin tuen ja työkalut myynnissä onnistumiseen. Yhtäältä odotamme innokkaina näkemyksiäsi myynnin kehittämiseen – otamme ilolla vastaan ideoita, joilla voimme tehdä myynnistämme entistäkin timanttisempaa! Toivomme sinulta sitoutumishalukkuutta ja ennen kaikkea tahtoa viedä yhdessä MaNiTekin myynti seuraavalle tasolle.

  Jotta onnistuisit tulevassa tehtävässä, sinulla tulisi olla seuraava pohjaosaaminen takataskussa:
  • Vähintään alempi korkeakoulututkinto, tekniikan insinööri tai vastaava
  • Osaaminen kone- ja laiterakentamisesta, sähköautomaatio katsotaan eduksi
  • Hahmotat linjakokonaisuuksia
  • Sujuva englannin kielen taito
  • Dwg-pohjaiset layout suunnittelut
  • Office 365 ympäristö
  • Myynnillinen identiteetti tai halu kehittyä myyjänä
  Laitavapaamuotoinen hakemus sähköpostiin ja CV 7.3.2021 mennessä. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.
  Lue lisää
 • 16.09.2019
  Hiontalinjalaitteiston toimitus

  MaNiTek on onnistuneesti valmistanut ja toimittanut hiomalinjaston laitteistoa asiakkaalleen Eurooppaan. Toimitus sisälsi nippukuljettimia, pinonpurkulaitteen, arvostelukuljettimen, sekä kolme pinonta-asemaa. Asennus ja laitteiston käyttöönotto suoritettiin elo-syyskuun aikana sovitussa aikataulussa. Linjaston tuotantokapasiteetti ja toimintavarmuus saatiin nopeasti vaaditulle tasolle.

  Lisäksi MaNiTek toimitti erillisenä projektina samaiselle asiakkaalle myös nipunkääntölaitteen.

  Tarkempia yksityiskohtia antaa Mauno Niskanen, +358 400 601 721.

  Lue lisää
 • 03.06.2019
  Kolmen syöttölaitteen toimitus Eurooppaan

  Olemme toimittaneet huhti-toukokuun aikana asiakkaallemme kolme kuumapuristimen syöttölaitetta. Asennukset on hoidettu joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti ja loppuasiakkaat ovat olleet tyytyväisiä toimituksiin.

  Toimitettuihin syöttölaitteisiin on tehty pieniä parannuksia ja päivityksiä aiempiin versioihin verrattuna. Parannukset on tehty pääosin asiakkailta saadun palautteen pohjalta.

  Asiakaspalaute, sekä asiakkailta saadut käyttökokemukset ovat erittäin tärkeässä roolissa tulevien projektien suunnittelun kannalta. Arvostamme suuresti asiakkailta saamaamme palautetta ja toivomme, että sitä annetaan mahdollisimman paljon ja rehellisesti. Paras lopputulos saavutetaan aina saumattomassa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

  Lisätietoja antaa Mauno Niskanen, +358 400 601 721.

  Lue lisää
 • 14.12.2018
  Siirto- ja moderisointi toimitus Metsä Wood Estonia AS

  MaNiTek on ollut kuluvan syksyn aikana vahvasti mukana Metsä Wood Suolahden jatkojalostuslinjojen siirtoprojektissa. Olemme sitoutuneet tiukkaan aikatauluun ja vaativiin linjasiirtoihin. Siirtotöiden yhteydessä uusimme ja modernisoimme saha-, työstö- sekä jatkamislinjastoja.

  Projekti on edennyt hyvässä yhteishengessä asiakkaan kanssa. MaNiTek on pysynyt suunnitellussa aikataulussa ja työt on tehty työturvallisuus huomioiden varmalla otteella.

  Lisätietoa antaa Mauno Niskanen, +358 400 601 721.

  Lue lisää
 • 01.08.2018
  Toimitus Euroopan johtavalle vanerinvalmistajalle

  MaNiTek:in toimituksen myötä tuotantolinjan tehokkuus saadaan nostettua kokonaan uudelle tasolle.

  Lisätietoa antaa Mauno Niskanen 0400601721

  Lue lisää
 • 31.01.2018
  Tuotantolinjojen uusiminen tuottaa tulosta.

  Olemme tehneet ja teemme tulevana kesänä uusia toimtuksia asiakaillemme koti- ja ulkomaille.

  Lue lisää

Yrityksemme arvot

1. Innovatiivinen ote
2. Luotettavuus, pidämme sen minkä lupaamme
3. Lisäarvon tuottaminen asiakkaalle
4. 3D-suunnittelu ja uusin automaatiotekniikka

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tekstiiestitse
Sähköpostitse